Stabijhoun in Norway,

Om/about Hermann – R.I.P.


Hermann vom Quettinger hof 22.02.06 – 13.05.2012.  R.I.P.  og tusen takk for mange gode minner.

Jeg er en Hovawarter som kommer fra Elverum.  Jeg er født 22.02.2006 og bor nå på Hellvik i Eigersund Kommune, sammen med resten av familien, som foreløpig bare består av mennesker.  Håper du vil følge med meg og alt det spennende som vil skje fremover for meg.

Jeg  kom til denne familien i slutten av Juli, som omplassering.  På disse sidene kan du følge med på hva som skjer i familien jeg tillhører og i min hverdag.  Bor i naturskjønne omgivelser på Hellvik i Eigersund Kommune.  Mye spennende vil skje allerede i den nærmeste fremtiden. Det er bare å følge med.  Spesielt på hva jeg mener med «og venner» samt informasjon om meg som rasehund.

Nå er også min lillebror på plass.  En Stabyhoun med navn Yerke. Du finner mye om han og rundt på bloggen, og sannsynlig noe av alt det rare vi vil finne på.

Nå har jeg bodd hos disse menneskene i over 2 år.  Mye har skjedd i denne tiden.  Som dere kan se på bilder av meg, så har jeg nå fått mye pels.  Høres av og til ut som om det er nok pels nå.  Blir litt støvsuging for menneskene for å si det mildt.  Det som dere ikke kan se, er at jeg ikke lengre tar sprøyte for allergien.  Denne sluttet jeg med for ca. 6 mndr. siden.  Selvfølgelig i tett dialog med veterinæren og med oppfølgning fra denne.  Jeg må bare la være å spise Yerke sin mat, og holde meg til min egen så går det gått.  Har slitt med dårlige negler forrige vinter, noe som resulterte i lite tur, og dermed påfølgende vektøkning.  Jeg ble rett og slett feit.  Men bedre helse, mer trim og tilrettelagt mat fikk meg i fin form igjen.

Reklamer

2 responses

 1. Eva

  Åååååå, skjønneste, fineste Hermann-bamsen….

  Fikk tips av Marion om at Hermann hadde fått seg egen side, og jammen fant jeg den ikke. Har tørket noen tårer her nå, for jeg er Hermann sin tidligere eier.
  Savnet etter Hermanne er stort, men det gjør godt å se at han har det så bra:) Når situasjonen min ble som den ble, så har han det mange ganger bedre hos dere.

  Takk for at nettopp dere tok Hermann inn til dere. Håper dere har like mye glede av han som jeg hadde 🙂
  Han har jobbet endel med apportbukk tidligere forresten, men ikke av metall,- kun tre, så fliott at dere har fått han til å ta den.

  Gi han en stoooor stoooor klem fra meg!
  Og selv om det ger vemodig å se han, så er det godt å se at han har det så bra og får masse trim, turer og stimuli som jeg ikke klarte å gi han den siste tiden. Flott jobbet!
  Jeg vet at jeg gjorde det rette for pjusken!!!

  Håper det er greit at jeg stikker innom her, og kanskje legger igjen en kommentar i ny og ne. Vet at dere er eiere og «foreldrene» hans nå, men han har en helt spesiell plass i hjertet mitt også 🙂

  Har dere gått noe lydighet med han forresten?
  Han var jo en drøm og jobbe med, så tror han har evnene til å komme langt der, om dere vil da vel og merke. Det viktigste er at han har det bra og får det han trenger i hverdagen og det ser da virkelig slik ut 🙂

  Mvh Eva

  17.01.10, kl. 23:02

  • Kjempegøy at min «gamle» matmor sendte så fin hilsen. Jeg har fått klemmen, og matfar sender egen mail til deg.

   17.01.10, kl. 23:12

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s